Hem » Längdskidor » Längdskidstavar » Stavar » Swix Triac 2.0 TBS

Swix Triac 2.0 TBS

En av världens bästa skidstavar
Alternativ:
1899 kr Ord. Pris (2595 kr)

Beskrivning

En av världens bästa skidstavar 

Nya Triac 2.0 är styvare och lättare än föregångaren. Skillnaden mellan silver och guld. 

Genom att kombinera den mest avancerade tekniken med det bästa materialet som finns idag, är Swix Triac 2.0 styvare, starkare och lättare än någon annan längdskidstav. 

Triac 2.0 är precis som andra stavar enkel att kapa. Om just din längd inte finns, eller du är osäker på så köp en längre stav och värm bort handtaget och kapa staven längst upp. 

Framtiden är trekantig
Swix Triac 2.0 introducerar många nya innovationer och tekniska förbättringar. Kontrollremmen ger mer stöd för tummen vilket leder till bättre överförbar effekt till handtaget och mindre energiförluster, dessutom passar det nya systemet fler handstorlekar.

Röret har en ny triangulärt formad kolfiber-konstruktion. Mindre material går åt genom att använda triangels geometri istället för en cirkel vilket leder till att vikt sparas. Förbättrad styvhet uppnås också genom den triangulära formen i kombination med de superstyva kolfibermaterialet. 

Trugan är fäst mekaniskt vilket gör det mycket enkelt att byta vid olika spårförhållanden. Levereras med standard-truga, större truga finns som tillbehör.

 

Leverans: 2-4 dagar

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

DTqd5T
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: SwtT3140
#: 1

Andra liknade produkter

  • från 995 kr
    ( 1295 kr)
  • Du kanske också är intresserad av