Maloja - northsport.se

Maloja

Maloja, eller Mah-low-yah som det uttalas, är ett relativt ungt märke med kläder för en aktiv livsstil och för den som gillar att ta ut svängarna lite extra. Namnet kommer från en liten by i Schweitziska alperna där tanken om och att skapa kläder för aktiva stunder i skog och mark växte fram. Förutom att tillverka högklassiga och färgstarka kläder är Maloja också ett mycket miljömedvetet företag.

Maloja har snabbt fått mycket uppmärksamhet tack vare sitt färgstarka och distinkta designspråk samt givetvis även väldigt bra och genomtänkta kläder. Huvudkontoret ligger på gränsen till Österrike i södra Tyskland och närheten till Alperna lyser igenom när tradition och funktion förenas i riktigt snygga plagg som du helst vill bära dygnet runt. Maloja är funktionskläderna för dig som oavsett årstid vill ha hög kvalité kombinerat med trend! Vilket äventyr ska du ut på härnäst?

Soul in the Woods

Malojas kollektion för sommaren 2021 heter "Soul in the Woods" och bär samma namn som deras första kollektion för 17 år sedan. För Maloja så står detta för det de brinner för allra mest: att ha samma inställning till livet som man har när man är ute och upptäcker naturen, att bästa tiden är den man spenderar med andra och sist men inte minst, våga gå sin egen väg. "Soul in the Woods" är ett citat som följt med Maloja ända från starten och är en ständig påminnelse om vart de kommer ifrån och står för. Maloja vill trots sin professionalism och framåtanda alltid behålla sin "soul (själ)".

Produkter