Nvii - northsport.se

Nvii

Nytt hos oss - Nvii

NVii är helt dedikerade och har lång erfarenhet av orientering och löpning som verkligen syns i deras produkter, i varenda detalj. Teamet bakom NNvi är Peter Ivars (noname), Warren Key (str8), Petter Thoresen (mångfaldig världsmästare i orientering) och Thierry Gueorgiou (14 VM guld) som skapat helt unika skor for orientering och trailrunning.

Forest-serien

Forest-serien erbjuder orienteringsskor för den tuffa terrängen. Skorna är väldigt hållbara men trots det har NVii lyckats pressa vikten och kan nu presentera vikter på dubbskor som inte varit möjliga tidigare. Forest erbjuder skor med metalldubb och utan dubb. Det nya sulmönstret med inga släta partier gör att inte enbart dubbarna/dobbarna greppar utan hela sulan greppar mot underlaget. Det gör att du får ett oslagbart grepp och kan styra skon mycket bättre.

Forest 2 med den nya aggressiva butylgummisulan väger 225 gr. NVii använder nya revolutionerande Superfabric som utvecklats och tillverkats i USA. Det är ett polyestertyg som har keramiska små plattor vilket gör tyget väldigt hållbart och stryktålig mot vassa stenar och kvistar. En ny generations högklassiga trail- och orienteringsskor!

Produkter
  • 1399 kr
    ( 1599 kr)
  • 1249 kr
    ( 1549 kr)