Dubba dina favoritskor! - northsport.se
2021-12-19

Vi har valt att enbart ta in skor med minimalistiskt tänk där man fokuserar på noll drop (eller väldigt lite) och bred tåbox. Under höst, vinter och vår kan det vara halkigt ute i samband med snö och is och nästan inga varumärken har inbyggd metalldubb i sina skor (gäller VivoBarefoot, Feelmax m.m). Därför rekommenderar vi Bestgrip, dubb som man själv skruvar in i sina skor! BestGrip dubbar för skor förbättrar greppet på hala underlag vintertid samt löpning i tuff terräng eller i skog. Dubbarna skruvas enkelt i dina skor vid behov. När behovet försvinner skruvar du ur dubben och sparar till nästa tillfälle! Vi hade gärna sett att fler upptäcker fördelarna med detta svenska företags produkter då vi har använt dessa i flertalet år och fortsätter dubba våra egna skor.

Broddar är också ett alternativ ifall man vill gå och springa i sina favoritskor och detta är troligtvis den variant som är mest populär. Den främsta orsaken till detta är för att halkskyddet då kan användas till vilka skor som helst då det bara går fort och är smidigt att flytta över skyddet till ett annat par skor. Ifall man vill hålla nere vikten kan man använda broddar som enbart har dubb på framfoten.

Att använda dubb eller broddarv innebär att du kan använda dina favoritskor året runt! Perfekt på minimalistiska skor som ofta kan vara lite hala på vintern. Låt inte dig eller din familj halka omkring i vinter!