2020-12-09

December månad och julen står för dörren. Vi har ett stort och fint sortiment av produkter för löpning, skidåkning och äventyr och vi vill i detta inlägg hjälpa dig att hitta julklappar till nära och kära (eller kanske till dig själv).

Beställ innan 20 december för leverans innan jul!

Bestgrip

Halka inte omkring i vinter! Hårdmetalldubbar för montering på skor. BestGrip kan skruvas i alla typer av skor med gummisula. Monteringen är snabb och enkel. Tack vare sin dubbla slipning kan dubben enkelt skruvas ur och senare monteras tillbaka. Vi på Northsport kan verkligen inte sluta rekommendera dessa!

Bestgrip finns i två olika utföranden från 295 kr.

 

Rudy Project Defender

Förstahandsvalet för Johannes Høsflot Klæbo de senaste säsongerna har varit Rudy Projects sportglasögon Defender. Tack vare justerbar näsdel och skalmar samt ett kaxigt utseende så har detta blivit en stor favorit för många. Testade med gott resultat av Team Curira och vi har dem i tre olika utföranden.

Rudy Project Defender, från 1297 kr.

 

Kepsar

Vi på Northsport har snygga unika löparkepsar samt kepsar som passar till vardags. Vi försöker hitta unika bra kepsar som du inte hittar i andra butiker.

Kepsar från 139 kr

 

Pannlampor

Vi har pannlampor för skidåkning, längdskidåkning, klättring, orientering, cykling, MTB och andra aktviviteter där man behöver lysa upp mörkret. De pannlampor vi säljer är utvalda och testade av oss. Det har hänt mycket med pannlampor de senaste tio åren. Nu finns det lätta, smidiga och små pannlampor som också lyser väldigt stark. Små batterier men samtidigt längre batteritid. En liten pannlampa som också lyser starkt är en bra kombination som nu finns att köpa hos oss.

Pannlampor från 1595 kr

 

Vätskesystem och ryggsäckar

En schysst ryggsäck i julklapp slår sällan fel! Vi har skrivit en guide kring våra bästa produkter inom detta område.

Ryggsäckar och vätskesystem från 99 kr

 

Handskar

Att frysa om fingrarna under vintern kan förstöra även de bästa fritidsaktiviteterna. Unna dig själv eller en vän ett par bra handskar som håller dig varm samtidigt som du kan svettas i dem. Vi har grymma handskar från bl.a. Lillsport och Swix som passar för löpning och längdskidåkning.

Handskar från 199 kr

 

Skidkurser

Ge bort en skidkurs till någon som vill få en roligare upplevelse på längdskidor! Northsport erbjuder tillsammans med våra elitåkare kurser i längdskidåkning i Skellefteå och Umeå. Vi har stor erfarenhet av att lära ut och instruera skidteknik och våra kunder är allt från nybörjare till elitåkare.

Skidkurs 1200 kr

Beställ senast söndag 20 december för leverans innan jul.