Hem » Utrustning » Kängor & Pjäxor » Skidpjäxor » Längd » Alpina - Comp - CL - AS

Alpina - Comp - CL - AS

Stabilare klassisk sko.
3495 kr

Beskrivning

En stabilare klassisk sko!

Alpina Comp Classic ersätter den gamla CCL. Alpina Comp Classic AS är en spännande version av den vanliga Comp Classic fast med extra ankelstöd, perfekt för dig som vill ha extra stöd i din klassiska åkning eller som stakar mycket men även vill kunna diagonala i dina pjäxor. Pjäxan har en varmare innersko och bredare läst än tävlingspjäxorna som gör dem mer bekväma. Comp Classic är byggd på Alpinas nya originalsula som håller foten på plats och förbättrar stabiliteten jämfört med tidigare sulor. Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt thinsulate-fodrad insida ger extra värme vid kallare temperaturer. 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten.

Varm, extra vridstyv och bekväm.

Specifikationer:

  • Hälkappa i en blandning av kolfiber och PU-material säkerställer god vridstabilitet, bra grepp och håller foten på plats. Anpassar sig till alla olika typer av hälar och dess former.
  • Thinsulate-isoleringen ger upp till dubbelt så mycket värme-isolering kontra att inte vara thinsulate-fodrad. Även under extremt kalla eller fuktigare förhållanden ger isoleringen foten maximal värme och komfort.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
  • Den anatomiskt utformade innersulan bidrar till ökad stabilitet och som avlastar foten, ger en avslappnande effekt. Det blir gemensamt en högre komfort och förbättrad värmeisolering.
  • Passform: Medium
  • Flex: Soft

 

 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

a3rftW
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 52411
#: 98