Alpina - Comp Classic

Alpinas nya storsäljare? Varm, bekväm och vridstyv!
2595 kr

Beskrivning

Varm och bekväm klassisk pjäxa från Alpina! Nya storsäljaren?

Alpina Comp Classic ersätter CCL och vi tror denna kommer bli en ny favorit bland er längdåkare. Pjäxan har en varmare innersko och bredare läst än tävlingspjäxorna som gör dem mer bekväma. Comp Classic är byggd på Alpinas nya originalsula som håller foten på plats och förbättrar stabiliteten jämfört med tidigare sulor. Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt thinsulate-fodrad insida ger extra värme vid kallare temperaturer. 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten.

Detta är Alpinas sko som vi verkligen rekommenderar att använda när det kommer till klassisk åkning! Varm, vridstyv och bekväm.

Specifikationer:

  • Hälkappa i en blandning av kolfiber och PU-material säkerställer god vridstabilitet, bra grepp och håller foten på plats. Anpassar sig till alla olika typer av hälar och dess former.
  • Thinsulate-isoleringen ger upp till dubbelt så mycket värme-isolering kontra att inte vara thinsulate-fodrad. Även under extremt kalla eller fuktigare förhållanden ger isoleringen foten maximal värme och komfort.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
  • Den anatomiskt utformade innersulan bidrar till ökad stabilitet och som avlastar foten, ger en avslappnande effekt. Det blir gemensamt en högre komfort och förbättrad värmeisolering.
  • Passform: Medium
  • Flex: Soft
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

mDTM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 52421
#: 98