Hem » Skor » Kängor & Pjäxor » Skidpjäxor » Längd » Alpina - Pro Skate

Alpina - Pro Skate

Väldigt bra skatepjäxa från Alpina!
4999 kr

Beskrivning

Toppsko från Alpina!

Alpina Pro Skate ersätter den populära ESK PRO och är deras näst bästa skatesko efter karbon-modellen ESK PRO 3.0. Alpina Pro Skate har nya Alpina-sulan och bättre material som ger pjäxan en fantastisk känsla på foten. Byggd på Alpinas nya originalsula som håller foten på plats och förbättrar stabiliteten från tidigare sulor. Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten. Denna sko är väldigt bra och ger en fantastiskt fin känsla och det är den vi främst rekommenderar till er.

Alpina - Pro Skate:

  • En lätt anatomisk kolfiber-manschett som ger grym styvhet, sidostabilitet och lyhördhet. Utrustad med Alpinas Power strap för optimalt ankelstöd och komfort.
  • Hälparti i kolfiber ger riktigt bra vridstyvhet och stabilitet samt att hälen sitter på plats hela tiden. Anpassar sig till alla olika typer av hälar och dess former.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
  • Den anatomiskt utformade innersulan bidrar till ökad stabilitet och som avlastar foten, ger en avslappnande effekt. Det blir gemensamt en högre komfort och förbättrad värmeisolering.
  • Passform: Stiff
  • Flex: Stiff
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

LPvk
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 52281
#: 98st