Hem » Utrustning » Kängor & Pjäxor » Skidpjäxor » Längd » Alpina - Racing Classic

Alpina - Racing Classic

Prisvärda pjäxor!
1795 kr

Beskrivning

Prisvärda vinterpjäxor för motionären!

Alpina Racing Classic har väldigt fin passform och bra känsla. Pjäxan har Alpinas nya sula som håller foten på plats och förbättrar stabiliteten jämfört med tidigare sulor. Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt thinsulate-fodrad insida ger extra värme vid kallare temperaturer. 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten.

Alpina Racing Classic:

  • Hälkappa i TPU-material ger bra grepp, stabilt fotfäste i hälen som förhindrar rörelse. Mer komfort runt hälen och foten.
  • Thinsulate-isoleringen ger upp till dubbelt så mycket värme-isolering kontra att inte vara thinsulate-fodrad. Även under extremt kalla eller fuktigare förhållanden ger isoleringen foten maximal värme och komfort.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
  • One-piece sömlös överdrag som är vattenavvisande, med vattentät dragkedja och som skyddar dina fötter mot kyla, vatten och snö.
  • Passform: Medium
  • Flex: Soft

 

 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

WVGsCR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 53231
#: 98