Hem » Utrustning » Kängor & Pjäxor » Skidpjäxor » Längd » Alpina Elite Classic 3.0

Alpina Elite Classic 3.0

Världscupskon från Alpina!
6495 kr

Beskrivning

Världens bästa klassiska sko?

Alpina Elite Skate 3.0 är det absolut bästa av det bästa som marknaden har att erbjuda. Byggd i kolfiber och ännu lättare än sina föregångare ger 3.0-serien den bästa prestandan på marknaden! Pjäxan är byggd på en följsam Alpina Active Edge-konstruktion anpassad för klassisk åkning. Maximal kraftöverföring ner i skidan och i rätt riktning! Anatomisk fotbädd för bästa komfort och extra stöd samt 4DRY-teknik i ovandelen gör att att pjäxans andas bra och transporterar bort fukten.

Det blir inte bättre än så här!

Alpina Elite Classic 3.0:

  • Hälstöd helt i kolfiber förbättrar pjäxans vridningsstabilitet och ger utmärkt grepp och optimal passoform. Med Active Edge-konstruktion anpassar sig hälpartiet till alla olika typer av hälar och dess former.
  • 4DRY är ett innovativt system tillverkat av ett bi-elastiskt PES-material som gör att pjäxan andas. Ovandelen lamineras med ett speciellt membran där det behövs och är utformat med sublimeringstryck för att bättre motstå nötning. Materialet är hydrofobt, släpper bort fukten och säkerställer en torr och varm fot.
  • Sömlös överdel som är vattenavvisande, med vattentät dragkedja och som skyddar dina fötter mot kyla, vatten och snö.
  • Passform: Race
  • Flex: Soft
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

YRhvD
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 53011
#: 98