Hem » Längdskidor » Skidor » Atomic Redster C9 Carbon DP 2020 - 207 cm

Atomic Redster C9 Carbon DP 2020 - 207 cm

Skidor plockade för stakning
Alternativ:
4999 kr Ord. Pris (7500 kr)
5695 kr Ord. Pris (8895 kr)

Beskrivning

Atomics nya Carbonskidor, 2020 års modell  - Plockade för stakning

Välj i listan av de skidor vi har inne. Plockade för exakt vikter och klara med slip. Finns inte din vikt med har vi inga skidor som passar. Alla skidor vi har är slipade med Öhrners fina slip BF35 som gick väldigt bra på Vasan! Vi har tagit hem riktigt bra skidor för stakning från Atomic! Från samma serier och plock som Klas Nilssons skidor. 11a Marcialonga, 5a Vasaloppet.

Atomic har de senaste åren levererat väldigt bra resultat och vi har samlat på oss mycket statistik och kunskap från främst Ski Classics. Vi har dock även mycket bra data över vilka spann och skidtyper som gått bäst för tradtionell skidåkning.  

När skidorna plockas så tittar vi på dig som åkare och dina önskemål. Utifrån den informationen, främst när skidan ska gå bra, så väljer vi ut skidor som är nästintill kopior på de vi testat ut för aktuella förhållanden. Är det en universal-skida för stakning så tar vi t.ex. rätt ofta ut en variant av en skida med Cold-spann som både haft en väldigt skön åkkänsla och glidit snabbt i många förhållanden. Spannet justeras efter vikt och åkförmåga men grunden vi utgår från är de skidor vi haft bäst resultat med. Atomic levererar alltid väldigt exakta spann som vi vill ha dem. Deras värden går dock inte jämföra med om de mäts i t.ex. en Skiselector. Då vi nästan alltid har extremt seriösa kunder så mailar eller ringer vi dig som kund före vi tar ut en skida. Vilken slip du ska välja där hjälper vi dig med. Fredrik Öhrners slipar är verkligen top of the line och används av många duktiga åkare. 

Välj din vikt och skriv ytterligare information och önskemål i meddelanderutan i kundvagnen. Vi kontaktar dig personligen efter beställning för att hitta det där rätta paret.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

vW6CRD
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: AtomicDP2020
#: 2st
Artnr: AtomicDP2020B1
#: 2st

Andra liknade produkter

  • 3995 kr
    ( 4995 kr)
  • Du kanske också är intresserad av