Hem » Utrustning » Sportglasögon » Rudy Project - Defender Pyombo/Bumpers Black Lens ImpX Photo Black

Rudy Project - Defender Pyombo/Bumpers Black Lens ImpX Photo Black

För cykel, löpning, längdskidor
1410 kr Ord. Pris (2350 kr)

Beskrivning

Supersköna bågar för cykel och skidåkning!

Inspirerad av mer än 30 års utveckling blandar Rudy Project Defender ImpactX en medfödd racingstil med den mest avancerade glasögonteknologin för att ge idrottare och hänförda cyklister enastående komfort. Justerbar näsdyna och tippspetsar, ultradjup synfält, skyddande mjuka säkerhetsstötdämpare och ett enastående kraftflödesventilationssystem gör Defender till en extremt bekväm och säker produkt.

ImpactX 2 Photochromic-linser

ImpactX 2 Photochromic-linser är garanterat okrossbara för hela livet. Linserna har ett initialt transparent tillstånd men anpassar tonen till mörkt eller klart beroende på ljusförhållandena. ImpactX är en familj av optiska polyuretanpolymerer med halvstyva egenskaper. ImpactX 2-linserna finns i tre olika färger (svart, röd och brun) med speglade versioner.


PowerFlow ventilationssystem

Det innovativa PowerFlow-systemet har öppningar som är vetenskapligt placerade på bågens spetsar, på det främre chassit och på linsen för att förbättra luftcirkulationen samtidigt som du garanterar maximal aerodynamisk effektivitet utan att störa synfältet.


Defender ImpactX säkerhet och hållbarhet

Rudy Project Defender ImpactX har överlägsen säkerhet genom integrerade gångjärn och mjuka, termoplastiska elastomerer som förhindrar skador vid fall, stötar och kollisioner. Dessa sport- och cykelglasögon är oerhört stabila, flexibla och hållbara.

Rudy Project system för snabbbyte

Byt dina linser på ett ögonblick! Med Quick Change-systemet kan du välja storlek och typ av linser som passar dig bättre. Och det garanterar perfekt ljushantering eftersom du enkelt kan montera eller byta linser enligt dina egna krav.


Justerbar Nosepad / Temple Tips

Den mjuka justerbara näsplattan erbjuder en exceptionell passform för alla ansiktsformer. Systemet gör det också möjligt att justera glasögonens höjd och deras avstånd från ansiktet för att öka komforten och förhindra att glider av. Justerbara tippspetsar garanterar helt anpassad passform och ett perfekt grepp. Använd bara ett lätt tryck för att justera dem i valfri riktning.


Stötdämpande

Stötdämparna på Rudy Project Defender ImpactX är färgglada gummiinsatser som är utformade för att maximera din säkerhet i händelse av kross eller slag. Dessutom är stötfångare integrerade med linsventilkontrollen för att förhindra imma och säkerställa perfekt ventilation.

Detaljer

Vikt: 28 g
Ventilation: Power Flow
Skyddsnivå: 1-3: 8 – 80% ljusgenomsläpp
Dimensioner: 114-118
Höjd: 44 mm
Base: 7

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

xU7dS
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: SP527375
#: 1st