Feelmax - Coolsport Coolmax® Sneaker Black - northsport.se
Hem » Kläder » Unisex » Feelmax - Coolsport Coolmax® Sneaker Black

Feelmax - Coolsport Coolmax® Sneaker Black

Teknisk tåstrumpa i ankelhöjd, speciellt tillverkad med sport och idrott i åtanke. Storlek 42-47
149 kr

Beskrivning

Ankelhöga tåstrumpor från Feelmax!

Teknisk tåstrumpa speciellt tillverkad med sport och idrott i åtanke! Tillverkad av konstfiber, som är behandlad av kollodiserat silver. Denna “textilsilver” behandlingen sänker betydligt bakterie – och svamptillväxten.

Obs! Dessa passar skostorlek 42-47!

Funktioner & Fördelar:

Feelmax® tåstrumpor: Fötterna svettas mindre, färre blåsor uppstår och man drabbas mer sällan av skavsår.
En normal strumpa håller tårna ihoptryckta mot varandra vilket inte är naturligt. Feelmax tåstrumpor håller alla tår isär, precis som det var tänkt från början av evolutionen. På lång sikt förhindrar strumporna att foten formas fel (tillsammans med barfotaskor). Feelmax grundades 1996 och tillverkade enbart tåstrumpor under de första 10 åren.

I fötterna finns ca 250.000 svettkörtlar. De kan producera så mycket som en kopp av svett bara på en dag. Speciellt mycket svettkörtlar finns mellan tårna. Tåstrumporna eliminerar svettbildning tack vare att tårna inte har hudkontakt med varandra. Av samma orsak bildas också mindre skavsår samt mindre och färre blåsor på fötterna. Feelmax har utvecklat olika fibermaterial för olika ändamål. Man har tagit fram textilmaterial för idrott och sport (som dessa), för fötter med speciella problem samt egna material med fokus på bekvämlighet.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela

Lager

Artnr: CMHS42BK
#: 5förp