Feelmax - Kids Coolmax Toesock 30-34 - northsport.se
Hem » Kläder » Unisex » Feelmax - Kids Coolmax® Toesock 30-34

Feelmax - Kids Coolmax® Toesock 30-34

Teknisk tåstrumpa för barn!
99 kr

Beskrivning

Äntligen, tåstrumpor för barn!

Teknisk tåstrumpa speciellt tillverkad med sport och idrott i åtanke! Tillverkad av konstfiber, som är behandlad av kollodiserat silver. Denna “textilsilver” behandlingen sänker betydligt bakterie – och svamptillväxten.

Färg: Blå med svarta ränder

Obs! Dessa passar skostorlek 30-34

Funktioner & Fördelar:

Feelmax® tåstrumpor: Fötterna svettas mindre, färre blåsor uppstår och man drabbas mer sällan av skavsår.
En normal strumpa håller tårna ihoptryckta mot varandra vilket inte är naturligt. Feelmax tåstrumpor håller alla tår isär, precis som det var tänkt från början av evolutionen. På lång sikt förhindrar strumporna att foten formas fel (tillsammans med barfotaskor). Feelmax grundades 1996 och tillverkade enbart tåstrumpor under de första 10 åren.

I fötterna finns ca 250.000 svettkörtlar. De kan producera så mycket som en kopp av svett bara på en dag. Speciellt mycket svettkörtlar finns mellan tårna. Tåstrumporna eliminerar svettbildning tack vare att tårna inte har hudkontakt med varandra. Av samma orsak bildas också mindre skavsår samt mindre och färre blåsor på fötterna. Feelmax har utvecklat olika fibermaterial för olika ändamål. Man har tagit fram textilmaterial för idrott och sport (som dessa), för fötter med speciella problem samt egna material med fokus på bekvämlighet.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela

Lager

Artnr: CMH30BKBL
#: 2förp