Fischer - Twin Skin Superior - northsport.se
Hem » Längdskidor » Längdskidor » Fischer - Twin Skin Superior

Fischer - Twin Skin Superior

Fina och väldigt prisvärda skinskidor från Fischer! Välj till bindningar!
Alternativ:
3099 kr Ord. Pris (3499 kr)
2599 kr Ord. Pris (2999 kr)

Beskrivning

Fischer Twin Skin Superior

Lätta och fina skinskidor med flyttbara bindningar! 

Fischer Twin Skin Superior är en ny modell från Fischer. Detta är skidan för dig som går i tankarna om att köpa dig ett par första nya längdskidor. Kanonskida för dig som är motionär och vill ha en fin tur i längdspåret och fort vill komma ut och börja åka utan att behöva krångla med fästvalla. Twin Skin Superior ger dig alla nödvändiga element för snabbhet och uthållighet samlat i en ideal balans mellan glid och fäste. Lätt konstruktion och designad med de förskjutna stighudarna "Twin Skin"-mohair för ett konstant grepp!

Egenskaper:

  • Power Layer - 0,2mm tunt laminat i naturliga fibrer för märkbar viktreduktion.
  • Rental Tail Protector - Särskilda komponenter för extremt robusta skidspetsar säkerställer att de uppfyller hållbarhetskraven i skiduthyrning.
  • Twin Skin - Två separata hudar som ligger förskjutet mot varandra samt varierat utstick ger en fantastisk känsla och glid. Mohair hudarna ger ett säkert fäste i alla fören.
  • Vikt per skida: 1.140g/197cm

 

 

Välj till: Fischer Race Classic IFP-bindningar

Den här Turnamic-bindningen är nya standarden hos Fischer och Rossignol och är flyttbar utan verktyg, du kan flytta den enkelt med handen direkt i spåren. Fischer Race Classic IFP är en toppmodell med praktiska step-in funktionen, den låser fast pjäxan när du kliver i bindningen. På grund av denna funktion är modellen något tyngre än Race Pro-modellen.

Vid samtidigt köp av skidor monterar vi bindningen i standardläge och den storlek du uppgett i kassan. Du kan senare justera bindningens läge och storlek om du önskar!

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

hskV
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: Twinskinsuperior-207cm-m-bindningar
#: 2st
Artnr: Twinskinsuperior-207cm-utan-bindningar
#: 1st

Du kanske också är intresserad av

  • 1099 kr
    ( 1299 kr)