Izipizi - SPEED L - Black/Crystal Cat - northsport.se
Hem » Utrustning » Sportglasögon » Izipizi - SPEED L - Black/Crystal Cat

Izipizi - SPEED L - Black/Crystal Cat

499 kr Ord. Pris (599 kr)

Beskrivning

Solglasögon för mountainbike, landsvägscykling, triathlon, löpning eller längdskidåkning! 100% UV-skydd (kategori 3) för alla typer av väder. Glasögonen har en bio-baserad ram. Rengöringspåse ingår i lådan. SPEED är designad tillsammans med Izipizis team av proffs och är den perfekta modellen för hastighetssporter som mountainbike, landsvägscykling eller längdskidåkning.

Beskrivning

  • En ren design som kombinerar stil och teknik: Dess lins ger ett brett synfält och optimalt skydd mot fartvinden.
    • Dess 100% UV -kategori 3 silvriga linser (VLT 16%) är speciellt utformad för de allra flesta ljusnivåer och ger ökad kontrast i alla naturliga miljöer.
    • En hållbar modell som är designad för att hålla: SPEED-ramen är tillverkad av 45% organisk polyamid från ricinolja, noggrant utvald för sin lätthet, flexibilitet och motståndskraft mot stötar och svett.
  • Håll din HASTIGHET i toppskick: förvaringspåsen är speciellt utformad för att även fungera som rengöringsduk för permanent visuell komfort.
  • SPEED -modellen har också en vermilionlins i kategori 1 (VLT 49%) för svagt ljus och kategori 3 guldiga linser (VLT 12%) som passar till alla typer av väder.
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

Ta3DG
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: izipizi-speed-black/crystalcat
#: 4st