Hem » Kampanjprodukter » Klymit - Inertia X Frame Recon

Klymit - Inertia X Frame Recon

Bekvämt liggunderlag!
937 kr Ord. Pris (1249 kr)

Beskrivning

Bekvämt liggunderlag!

Inertia X Frame Recon är ett helt unikt och inovativt liggunderlag från Klymit. Det är en avancerad skapelse med specifikationer som möter militära krav. Liggunderlaget är skapat av slitstarkt 75D coatad Ripstop. Trots dess strytålighet så väer det endast 275g och packas ner i en påse så att det inte blir större än en PET-flaska.

Den kroppsinspirerade formen komfort och fokuserar på stöd på viktiga tryckpunkter och samtidigt har Klymit lyckats eliminera mänden onödigt material som annars innebär onödig vikt och volym.

 

Underlaget blåses upp med bara ett par andetag. En pump kan användas om man vill få den extra hård.

 

Mått: 182,3 x 45,7 x 3,81 cm. Vikt 275 g.

 

Komfort:
Body Mapping: Liggunderlagets avancerade design och form placerar kammare endast där underlag behövs och där de inte behövs finns inga. Detta gör att vikten kunnat reduceras drastiskt utan att för den sakens skull göra offra komfort.
Loft Pockets: De tomma utrymmen som finns mellan underlagets kammare utgör, förutom viktbesparande, även s.k. expansionszoner där sovsäcken tillåts expandera med sin stoppning även under dig. Det gör att sovsäckens termiska prestanda maximeras.
Uppblåsning och tömning: Underlaget fylls snabbt. Det tar bara 3-5 andetag innan det är fyllt med luft. En handpump medföljer för att få ett högre lufttryck i underlaget. Ventilens intelligenta design gör det enkelt att mikrojustera lufttrycket för att få den perfekta hårdheten. En annan fördel med att fylla underlaget med hjälp av en pump är att du då inte får in fukt i underlaget som annars följer med utandningsluften. Detta är speciellt viktiigt då det är kallt.
Rätt storlek: Underlaget är 182,8 cm långt och avsmalnande. Dess strömlinjeformande design är framtagen för att passa kroppsformen samtidigt som den ska kunna användas likväll under sovsäcken som i sovsäcken.
Ergonomiskt stöd för huvudet: Ett bekvämt och säkert huvudstöd är integrerat i liggunderlagets design.

 

Stryktålig
Slitstarkt material: Konstruktionen är skapad av ett 75D polyester material med exeptionellt låg vikt, som samtidigt ger ett otroligt bra skydd mot revor, punktering och slitage. Speciellt i förhållande till dess mycket låga vikt.
Lagningskit: Du får med ett lagningskit för nödsituationer. Trots att materialet är mycket hållbart så kan skador inträffa som gör att du måste täta hålet. Lagningskittet ligger i liggunderlagets påse.
Förvaringspåse: Liggunderlaget levereras förpackat i dess förvaringspåse. En påse som är specialanpassad för just detta underlag. Det ger en kompakt packstorlek och ett bra skydd för liggunderlaget.
Missin Ready: Recon har en färg som är ideal för taktiska och militära användningsområden. Det gör samtidigt att det även passar utmärkt under en vanlig utflykt i naturen.

 

Låg vikt
Minimalistisk design: Det avancerade mönstret reducerar materialet till ett minimum så att vikten kan hållas så låg som möjligt. Samtidgt erbjuder underlaget riktigt bra komfort och stöd för din kropp. Helt otroligt med tanke på att det väger in på bara 275 g, och en packstorlek om bara 15,2 x 7,62 cm. Även storleken påminner om dess militära prestanda.
Ultralätt material: 75D polyester ger det bästa förhållandet mellan hållbarhet och absolut lägsta vikt.

 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

PbBpy
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: InteriaXframe
#: 1

Andra liknade produkter

  • 1121 kr
    ( 1495 kr)
  • 187 kr
    ( 249 kr)
  • Du kanske också är intresserad av

  • 187 kr
    ( 249 kr)