M's Altra One V3 - Black

Zero Drop, bred tåbox och lätt dämpning!
Storlek EU:
999 kr Ord. Pris (1395 kr)

Beskrivning

Löparskor med lätt dämpning, zero drop & bred tåbox! 

Perfekt för asfalt och finare underlag

En dämpad barfotasko som vi rekommenderar både till nybörjaren och elitlöparen! 

Altra One 3 är en lätt sko med mjuk dämpning i kombination med zero drop, ingen lutning mellan framfot och häl. Denna uppdaterade modell av One 2,5 har tagit det bästa från föregångaren och lagt till en mer slitstark och robust utsida och uppbyggnad som utökar livslängden på skorna. One 3 är dock fortrfande främst avsedd för löpning på asfalt där löparkänsla är av högsta prioritet. Altra One 3 är en sko som passar även de som aldrig sprungit med skor med lägre drop. Vi och många av våra kunder upplever att Altras lätta dämpande skor är lättare att springa med än traditionella skor med uppbyggd häl och tunn främre del. Med Altra One V3 så får löparen en mjuka dämpning under hela foten utan att förlora det bästa av det lätta barfotaskorna, som bidrar till naturligare rörelsemönster och naturlig dämpning. 

Alla allas skor har bred tåbox och zero drop för att inte påverka det naturliga löpsteget. Dämpningen kan vara skön att ha när du ska springa långt eller snabbt på hårt underlag. Zero Drop och den lätta vikten tillåter dig ändå att springa naturligt utan att skorna inverkar på ditt naturliga steg, även när du är trött och börjar tappa hållningen. Sulan är väldigt flexibel och följer efter fotens rörelser. 

Storlek: Normal i storlek. En person som har 44,5 (10,5) och ibland 45 (US 11) väljer normalt sin normala/ mindre storlek 44,5 (US 10,5) på dessa. 

Vikt:  215 gram
Drop:  0 mm
Stack Height: Tå: 23 mm Häl:  23 mm

 

 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

yqGCYV
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: AFM1734F-4-105
#: 1

Du kanske också är intresserad av