M's Skins DNAmic sports long tights - Specter Utillity - northsport.se
Hem » Kläder » Shorts, Byxor & Tights » M's Skins DNAmic sports long tights - Specter Utillity
  • M's Skins DNAmic long tights - Specter Utillity
  •  
  •  
  •  
  •  

M's Skins DNAmic sports long tights - Specter Utillity

Snygga åtsittande kompressionstights från Skins! Färg: Specter Utillity
Storlek:
399 kr Ord. Pris (1195 kr)

Beskrivning

Kompressionstights från Skins!

Tights från Skins med dynamisk gradvis kompression. Hjälper till med ökad syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyrauppbyggnad. För effektiv träning samt kortare återhämtningstid! Materialet i DNAmic long tights optimerar kroppstemperaturen, oavsett om det är kallt eller varmt ute.

SKINS mest avancerade kompressionsteknik ökar muskelsyresättningen, stabiliserar aktiva muskler och minskar blodlaktatuppbyggnaden för att förbättra din prestation och påskynda återhämtningstiden.

Om det är ett par tights du behöver i din träningsgarderob denna säsongen så är det de nya DNAmic long tights!

Med en kombination av det bästa inom utseende och stil samt Skins kompressionsteknologi kommer DNAmic long tights hjälpa dig att göra träningen roligare! Ge dig själv en prestandahöjning i ett par DNAmic long tights. De kommer att hjälpa dig hela vägen från uppvärmningen till avsvalningen.

SKIN passform
SKINS unika dimensioneringssystem är baserat på vår unika Body Mass Index (BMI) / antropometrisk algoritm, eftersom du bara får alla fördelar med gradvis kompression om dina SKINS passar dig ordentligt

Muskelfokus
Biomekaniskt placerade paneler och sömmar stöder och stabiliserar musklerna för att minska trötthet och risk för skador.

Fukthantering
Fukthanteringstyget drar svett bort från kroppen till ytan av plagget där den avdunstar för att hålla dig torr. 50+ UV-skydd SKINS har bevisat

50+ UV-skydd
Varpstickning SKINS kompressionsmaterial är gjord av en varpstickad blandning av garn som ger dig en noggrant beräknad nivå av stretch för kontrollerad kompression och hållbarhet.

Läs mer

Specifikationer

  • Spec: Färg: Specter Utillity

Omdöme

Lämna ett omdöme

y5dv6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: DA99050013010XL
#: 1st