M's VivoBarefoot - Magna Trail II FG Obsidian - northsport.se
Hem » Skor » Alla skor / barfotaskor » M's VivoBarefoot - Magna Trail II FG Obsidian

M's VivoBarefoot - Magna Trail II FG Obsidian

Mångsidig och minimalistisk sko! Tillverkad för en barfotaupplevelse med markkontakt överallt, från staden till skogsstigen och tillbaka.
Storlek EU:
1995 kr

Beskrivning

Minimalistisk sko perfekt för alla sorters äventyr!

Frigör dina fötter med Magna Trail II! Framtagen för att ta dig från staden till skogen och bergen. Lätt, flexibel och hållbar sko som fungerar både i skogen och till vardags med bra grepp och känsla. Skon innehåller inget läder utan är tillverkad av återvunna material, främst återvunna PET-flaskor. Magna Trail II FG passar perfekt för fjällvandring, äventyr i skogen, trail-running och som vädertålig vardagssko. Tillverkad i vattenavstötande material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och krävande terräng. Den tunna sulan med riktigt bra grepp medför att blöta underlag som lera, mossa osv. inte blir ett hinder. Skorna har en trikåkrage med sockliknande passform för obegränsad naturlig rörlighet hos fötterna , från skogsstigar till cocktailpartyn!

 

FIRM GROUND SOLE
Grov sula ger ett oöverträffad grepp! 2,5mm tunn sula med 4mm dobbar för att maximera både frihetskänslan och greppet. Designad för att maximera markkänsla och grepp på allt från våt och torr, stenig och fast terräng. Det texturerade valvet ger zongrepp för teknisk spårlöpning.

ALL WEATHER
Tillverkad med vattentät teknik eller vattentålig överdel med högteknologisk tätning.

ÅTERVUNNA MATERIAL
Tillverkad av återvunnet material och återanvändning av plastavfall, vilket hjälper till att minska vårt deponiavfall.

REMOVEABLE THERMAL INSOLE
En termisk innersula som kombinerar Outlast™ termiska regulator, reflekterande folie och isolerande skum, vilket ger dig tre gånger bättre värmeskydd än vanliga innersulor.

 
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela

Lager

Artnr: 306081-0141
#: 1st