Hem » Utrustning » Sportglasögon » Oakley Jawbreaker - Sapphire Fade - Prizm Sapphire Polarized

Oakley Jawbreaker - Sapphire Fade - Prizm Sapphire Polarized

1795 kr

Beskrivning

Prisvinnaren Jawbreaker!

Bland längdskidåkare och cyklister har Jawbreaker snabbt blivit en favorit. Som Team Oakley själva säger så är inte Jawbreaker en "2.0 produkt" utan är en modell helt utvecklad från grunden. Jawbreaker har ett extra stort synfält, särskilt uppåt. Det gör dem idealiska för cykling och längdskidåkning där du ofta hamnar framåtlutad men ändå behöver kunna se rakt fram. De har Switchlock™-teknologi för superenkla linsbyten och skalmarna är justerbara i längden. Känns de för stora så går det snabbt att laborera med att byta till den tjockare näskudden och ändra skalmarnas längd. 

Båge: 
Hållbara och bekväma tack vare lätt och tålig O Matter®
Bekväm Three Point Fit håller solglasögonen på plats
Oakleys elitglasögon backas upp av innovation som sträcker sig över årtionden och erbjuder oslagbart skydd mot stötar. Skyddet kommer från premiummaterialet samt de unika arkitekturerna på Oakleys glas-/bågkombinationer.

Skalmar och näsparti har kuddar i Unobtanium® som sitter bättre ju mer du svettas

 

 

 

Läs mer

Specifikationer

  • Spec: DETAILS: Frame ColorPolished Black Lens ColorBlack Iridium FitStandard Ventilerade och kromade Iridium®-glas Stöttåliga Switchlock™-teknologi gör det snabbt och enkelt att byta glas High Definition Optics®(HDO) Unobtainium-skalmar och näsbryggor

Omdöme

Lämna ett omdöme

PEqxM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: 009290
#: 1