OmaKing - Super Warm (lammull) - northsport.se
Hem » Skor » Alla skor / barfotaskor » OmaKing - Super Warm (lammull)

OmaKing - Super Warm (lammull)

Skosulor av lammull anpassade för barfotaskor!
Storlek (intervall):
119 kr
119 kr

Beskrivning

Supervarma och sköna "do it yourself"-innersulor tillverkade av lammull specialanpassade för bredare skor och barfotaskor!

Äkta lammull håller dig varm och bekväm under kalla dagar med en riktigt mysig känsla. En halkskyddsbas håller innersulan stadigt på plats. Super Warm ger din fot det bästa den kan få. Håll dina fötter varma! Det rekommenderas att ta bort innersulorna från skorna på kvällen och ställa dem för att torka (inte direkt på ett element dock). Inläggssulor ger komfort och ger skydd för dina skor!

Tillvägagångssätt: Rita av dina gamla innersulor och klipp till önskat format med en kraftig sax. Perfekt till minimalistiska barfotaskor med bred tåbox! Finns i tre storlekar för att täcka spannet från första skorna till storlek 47.

Storlek 35-41:

Bredd: 10,0 cm

Längd: 26,5 cm

Storlek 41-47:

Bredd: 11,0 cm

Längd: 30,5 cm

Om OmaKing: Estländskt varumärke som grundades 1927. OmaKings produkter är handgjorda av Ritico OÜ i Kirumpää, södra Estland. Deras produkter är gjorda av naturligtmaterial som naturlig filt, lammull och läder. OmaKings barfota-innersulor är bredare i form för att passa bred passform eller barfota skor.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Dela

Lager

Artnr: TB-390-3541
#: 2st
Artnr: TB-390-4247
#: 6st