Hem » Längdskidor » Träningshjälp, skid- och löparkurser » Personligt träningsupplägg med Klas Nilsson längdskidor - START

Personligt träningsupplägg med Klas Nilsson längdskidor - START

Personligt träningsprogram under 6- eller 12 månader
Alternativ:
5084 kr
7628 kr

Beskrivning

Personligt träningsupplägg med Klas Nilsson - längdskidor 

Klas Nilsson är Fysioterapeut och aktiv elitskidåkare i Ski Classics där Klas åker med Northsports samarbetspartner Team Igne. Under 2017-2018 startade Klas i fem Ski Classcislopp, på fyra av loppen slutade Klas top 30; Vasaloppet 25, Ladiagonela 17, Ylläs Levi 19, Marcialonga 30. Klas var mellan 2013-2017 ansvarig tränare för Minerva gymasiums skidsatsning i Umeå. Under 2014 och 2015 var Klas Fysio och fystränare för Skellefteå FF i Div 1 Fotboll. Under 2016 fystränare för Skellefteå squash klubb. 2017-2018 fokus på personlig träning för längdskidåkare.

Ord från Klas Nilsson: 

Jag brinner för träning och att hjälpa personer att nå sina mål. Oavsett vilken nivå det gäller och vad målet är så är det alltid lika kul att se glädjen när någon lyckas. Jag har hjälpt allt från motionärer till elitåkare. Detta START paket med personligt träningsupplägg under sex månader eller ett år är ett väldigt prisvärt paket för dig som vill ha en personlig coach. 

Detta ingår i träningsupplägget START: 

1: Genomgång på ca 60 min (personligt möte eller telefon/Skype) där vi går igenom mål, förutsättningar, bakgrund och dina förväntningar på mig som coach. 

2: Efter jag vet lite mer om din bakgrund, förutsättningar och vilket mål du har med din träning så sätter jag ihop ett förslag på ett individanpassat träningsprogram. 

3: Träningsuppföljning vid ett tillfälle. Efter halva tiden eller vid önskad tidpunkt. Jag gör en noga analys av din träning och kommer med förslag på eventuella förbättringar och förändringar. 

4. Materialtips och små värdefulla tips. 


Det finns möjlighet att utveckla samarbetet med tekninkhjälp (video), ordentligt genomgång av material och andra delar i din satsning. 
 

Välj mellan 6- och 12 månader. 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

yc6mx6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: KN
#: 10
Artnr: KN12
#: 10