Hem » Övrigt » Longboard, Surf & Slackline » Point65 SUP - Rum Runner 11.5
  • Point65 SUP - Rum Runner 11.5
  •  
  • V:

Point65 SUP - Rum Runner 11.5

SUP med roder!
11495 kr

Beskrivning

Delbar SUP med roder!

Rum Runner är den första SUPen som bygger på Point 65s otroligt framgångsrika serie av modulära kajakmodeller!

Rum Runner är mycket snabb och kursstabil och designen är unik på marknaden. Den är stabil och bekväm att paddla med sin stabila skrovdesign .
SUPen är byggd i otroligt slitstark återvinningsbar polyeten som i det närmaste är oförstörbar. 

 

Anpassad för skandinaviska förhållanden
Rum Runner är speciellt framtagen för paddling i skandinaviska vatten och är därför utrustat med ett deplacementskrov. SUPar med deplacementskrov är idag de vanligaste förekommande på marknaden. De har en högre volym än brädor som skapats för vågsurf, varför delbarheten här kommer än mer till sin rätt. Rum Runner 11.5 är 3,5 meter lång och har en bärförmåga på 120 kg.

Patenterat moduleringsystem
SUPen är konstruerad efter Point 65s smarta och patenteradeSnapTap -system, som låter dig ta isär och sätta ihop den på inte mer än 10 sekunder! Denna SUP består av en för-, en mitten- och en akterdel. Varje sektion väger endast 7 kilo, och de är enkla att transportera och förvara. 

Smart design
Rum Runner har, utöver delbarheten, ett flertal innovativa funktioner. Exempelvis är däcket klätt i mjukt och halkfritt EVA skum som också är skönt att stå på. SUPen är utrustad med två flaskhållare samt en effektivt fena för ytterligare kursstabilitet som automatiskt fälls upp i skrovet vid grundstötning och landning. 

Vidare är Rum Runner förberedd för montering av Point 65’s unika och otroligt bekväma AIR Backrest -sits vars ryggstöd kan pumpas med luft för perfekt sittkomfort, och med vilken Rum Runner kan paddlas som en kajak. Rum Runner är dessutom utrustad med skenor utmed däckets sidor. På skenorna kan man montera spöhållare, GPS eller annan extrautrustning.

Detaljer:

 

  • Snap Tap-system.
  • Deplacementskrov.
  • Kompatibel med AIR Backrest med vilken SUPen kan paddlas som en kajak.Vikt fram-sektion: 7.4 kg
Vikt mitt-sektion: 9.3 kg
Vikt bak-sektion: 9.3 kg

Längd fram-sektion: 130 cm
Längd mitt-sektion: 103 cm
Längd bak-sektion: 130 cm

Förlucka: 44 x 26 cm

Vad är SUP?
Stand-Up-Paddleboarding (SUP) innebär att man stående paddlar en surfbräda med en enbladig paddel. SUP är världens snabbast växande vattensport. 
Förklaringen är att SUP dels är mycket lätt att lära sig och samtidigt ger en omedelbar känsla av prestation. Livsstilen anknyter till vågsurfing men kan utövas även när det saknas vågor samt i sjöar, floder, fjordar och hav. Vidare ger SUP enormt bra träning i både styrka, uthållighet och inte minst balans. 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

sQEzG8
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: Rum11.5
#: 100