Hem » Kläder » Herrkläder » Röjk - M's Tvister Helmet Hood - Berry Blue - Size L

Röjk - M's Tvister Helmet Hood - Berry Blue - Size L

Ny version av Röjks Hood!
Välj färg och storlek:
495 kr Ord. Pris (989 kr)

Beskrivning

Ny version av Röjks populära Hood!

Förlängda armar med tumhål. 

Vinnare av bästa design och innovation på Innovation for Extremes Award! Första provet togs fram hemma hos grundaren Jan-Fahrenheits mormor i Södertälje 2006.

Den mönsterskyddade designen har ärmar och kropp formade för att följa alla dina rörelser utan att någonsin skava. Förlängda ärmar med tumhål för komfort. Luvan passar perfekt under hjälmen och värmer öron och hals. Världens första halvlagersinsulation med det unika lättviktsmaterialet Tvister Fabric gör tröjan extremt mjuk, följsam och andas bättre än något annat fleecematerial. Dessutom tar den väldigt liten plats i packningen och bidrar inte med extra dödvikt när du skall ut på vandring eller flyga. Att den aldrig är för varm eller kall gör att denna tröja är ett måste när du ska ut på berget, eller bara känner för att ge dig ut och springa i motvind. Bär denna tröja och du förstår varför den är prisbelönt!

INFORMATION

 

Ingredienser 40% återvunnen polyester, 55% polyester, 5% span
   
Storlek S-XL (normal i storlek)
Tillverkad inom Europa och är återvinningsbar
  Röjk Superwears egna Tvister Fabric är ett helt nytt lättviktsmaterial med superstretch som med Röjks kläder är världens första halvlagersisolering. Inte för varmt och inte för kallt, utan helt enkelt lagom!
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

rTRaTG
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: Rbp3-A1-6-BUTIK
#: 1