Hem » Utrustning » Silva - Distance Free Insulated
  • Salomon S-lab insluted hydro belt set
  •  

Silva - Distance Free Insulated

Vätskebälte 1,5 liter som är perfekt för långlopp i skidor
789 kr Ord. Pris (995 kr)

Beskrivning

Smidigt vätskebälte med isolerad slang. Perfekt för långlopp. Framtaget för nattvasan!

Används av Team Igne (samarbetspartner med Northsport) på alla Ski Classics -lopp!

Silva har skapat ett superskönt bälte med blåsa och isolerad slang. Spännet är enkelt att justera efter under tävling och det är lätt att snabbt ta av och på bältet. Perfekt för tävlingar över 2 timmar. Isoleringen hindrar vatten från att frysa under skidåkning ner till -20° C (gäller dock starta med varmt vatten och dricka kontinuerligt). Silvas bälte har ett spänne fram som är enkelt att justera. Bak och på sidan finns små smidiga fack för gels och annat. Även ett större fack finns bak på bälte som rymmer en tunn jacka och tunna byxor. Används facket inte så är bältet tight och smidigt. Vätskeblåsan som följer med rymmer 1,5 liter. 

Vårt tips är att fylla på en thermos med kokhet sportdryck att ha med till start och fylla bältet 15 min före start. Sedan dricka kontinuerligt var 10-15e minut. Fungerar mycket bra! Köp självhäftande kardborre och linda runt slangen och klipp ut en fyrkantig kardborrebit och sätt fast på nummerlappen. Snabbt kan du då dricka och ta loss och sätta tillbaka slangen. Följer även med en klämma på slangen för att kunna sätta fast slangen utan kardborre. 

Detta bälte sitter väldigt bra. Blåsan ligger ganska platt mot ryggen, blir inte lika "bullig" när den är full som Salomons liknande bälte. 

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

5qkhTw
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: SilvaDFR
#: 5