Hem » Vinter » Snöskor » TSL - 325 Initial

TSL - 325 Initial

Snöskor för en vikt upp till 120 kg. Modern snösko som sitter lätt på foten.
1899 kr

Beskrivning

En väldigt lätt och prisvärd snösko för äventyr! 

Den nya tidens moderna snösko som sitter lätt på foten och som smidigt tar dig fram i den pulsiga snön. Den ger bra bärighet, är smidig och lätt att gå i alla typer av terräng, stabil på foten och har ett system som ger extra bra grepp. Kan ta en vikt upp till 120 kg. 

Smidiga snöskor med Boa® Fit System- bindning som ger dig möjlighet att ta på eller av skorna snabbt samt spänna och justera dem precis som du vill. De ger en mycket hög terrängkomfort och är ett bra alternativ under vintervandringarna när du vill lämna skidorna hemma. Framfotslåset, Boa® Fit System, minskar tryckpunkterna framtill på foten medan sidojusteringarna ger större komfort för framfoten beroende på skotyp. Vristlåset består av ett pumpspänne som gör det lätt att anpassa passformen. Det ljud- och stötdämpande systemet (SSAS) ger en tyst upplevelse i skogen och på fjället. För att underlätta vandringen uppför och minska trötthet i vadmusklerna är snöskorna utrustade med en hälhöjare. Det finns även en hälspärr som endast används vid transport och förvaring för att skydda dem från att fastna i något och gå sönder.

Greppet består av 6 väl utplacerade dubbar som ger ett ordentligt fäste i snön tillsammans med designen på själva formen på bärighetsplattan. 

Formen på snöskorna är oval med en insvängd midja mitt på plattan. Detta för att ge maximal bärighet samtidigt som midjan i mitten av plattan ska öka smidigheten i själva rörelsen i gången. 325 tar en vikt upp till 120 kg och är den mest tekniskt utvecklade snöskon för att nå smidighet, bärighet och bra grepp.

 

Specifikationer:

 • Passar storlekar 39-47
  • Lämplig bärvikt användare: 50-120 kg
  • Boa® Fit System-bindning ger möjlighet till snabb justering
  • Hälhöjare underlättar vandring uppåt
  • Sidojusteringar för högre komfort vid framfoten
  • Ljud- och stötdämpande system
  • Hälspärr för transport

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

k46Y
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: TS325IA01
#: 2st

Andra liknade produkter

 • 227 kr
  ( 349 kr)