UltrAspire - Lumen 600 3.0 Waist Light - northsport.se
Hem » Utrustning » Vätskesystem & ryggsäckar » Löparvästar & Ryggsäckar » UltrAspire - Lumen 600 3.0 Waist Light
  • V:

UltrAspire - Lumen 600 3.0 Waist Light

Innovativt ljussystem från UltrAspire!
1199 kr

Beskrivning

Midjebälte med 600 lumen-lampa!

Den prisbelönta midjelampan Lumen 600 2.0 har uppgraderats till en 3.0-version! Detta patentsökta ljus har UltrAspires 3D Lighting® som kastar skuggor över ojämna ytor och ger dig en bättre överblick i terrängen du rör dig i. Lampan har en bred kon av ljus som ger 600 lumen. Lumen 600 3.0 levereras med en avtagbar ficka, lägg i fickan för att bära extra väsentligheter som en telefon eller mat eller ta bort fickan för en mer minimalistisk känsla! Detta ljus har UltrAspires Race Fit. Lampan är nu 30% mindre i storlek och vikt jämfört med 2.0-modellen. Denna midjelampa innehåller ett av UltrAspires uppladdningsbara 18650-batterier och har en USB-laddningsport. Inkluderar en USB-laddningskabel.

Innovativ lösning från UltrAspire som gör att ojämnheter i terrängen blir mer synliga, våga prova!

Rekommenderad användning:

Superljus, fullfunktionsljus med stor stabilitet och komfort plus möjligheten att bära andra väsentligheter såsom vätska, nutrition och telefon.

Brinntid: 4-10 timmar

Detaljer:

· WideBeam™: Som dagsljus! Låt dina ögon ströva fritt utan att justera mellan ljusa och mörka områden. Jämn belysning eliminerar huvudvärk och tunnelsyn.
· Race Fit™: Garanterar en tät och stabil passform som främjar ett hälsosamt och naturligt andningsmönster.
· Low Weight™: Lätta komponenter och material skapar en nästan omärkbar känsla på kroppen utan att kompromissa med hållbarheten.
· Steady Beam™: Förhindrar trötthet i ögonen genom att bibehålla en konstant lumeneffekt som inte dimmas förrän batteriet är mycket lågt.
· Stable Ride™: Proportionell viktfördelning i kombination med UltrAspires koniska bältefsorm skapar en balanserad belastning och en löptur utan studs.

· Fatigue Free™: Intuitiva inställningar, stora knappar och snabbspännen. Enkel användning för trötta sinnen under extrema omständigheter.
· AutoCool™: Håller ljuset svalt och effektivt vid tung användning.
· EnduraLight™: Robust konstruktion och flygplansaluminium ger bättre hållbarhet och förbättrad tolerans för varma och kalla  temperaturer samtidigt som den totala vikten minskas.
· PerfectAngle™: Justera enkelt upp, rakt eller ner för att passa din terräng. Belys din väg medan du håller huvudet och kroppen i en naturlig position.

Passform: Unisex
Storlek (ar): 26 ″ -38 ″
Färgalternativ: Svart/Röd
Kapacitet: 0.95 L.
Lumenutgång: 600
Batteri: 18650 3,7 V (uppladdningsbart)
Vattentålighet: IPX7

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

RSDSpr
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: UltrAspire-Lumen600
#: 3st