Hem » Övrigt » Sportdryck och nutrition » Umara U Gel 1:0,8

Umara U Gel 1:0,8

Alternativ:
27 kr

Beskrivning

Stor gel med koffein

U Gel 1:0,8 är vår större gel på 70g (56ml) med en kolhydratkomposition mellan Maltodextrin och fruktos på 1:0,8. Vid intag på 90g/timme eller över så är denna komposition både snällaste mot magen och snabbast när det kommer till energiupptag.

Gelen är liquid och har en fräsch smak av svarta vinbär. Varje gel innehåller också 30mg koffein vilket ger den lilla extra kicken när du som mest behöver den. Innehåller även samtliga 4 stora elektrolyter du förlorar via svett (natrium, kalium, kalcium, magnesium)

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

Hållbarhet från tillverkningsdatum: 18 månader

Frågor & Svar
Ska jag ta koffeingel i början eller slutet av träning/tävling? Koffeingelen bör tas kontinuerligt genom hela aktiviteten. Vi rekommenderar 1 koffeingel per timme vilket ger en underhållsdos på koffeinet så du vidhåller nivåerna i kroppen. En koffeingel sent in i passet/tävlingen kan även det ha en extra uppiggande effekt i slutet av ett långt lopp.

Hur många kan jag ta i timmen? För U Gel Svartvinbär så rekommenderar vi max 1-2 per timme eller max 10 per dag för att koffeindosen inte ska överskrida 300mg/dag.

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

AMhY4s
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: ugel
#: 7st