• W's Altra Escalante - Magenta
  •  
  •  
  •  
  •  

W's Altra Escalante - Magenta

Nya & snabba vägskor!
Storlek Altra US W (EU):
1695 kr
1695 kr

Beskrivning

Nya & snabba vägskor!

Snabba och stilfulla Escalante är en ny asfalts-sko med många nyheter. Det revolutionerade materialet på ovandelen är både elastiskt och responsivt, passformen kan jämföras med en strumpa. Tåboxen är fortfarande bred likt Altra One och Altra Superior. Den nya sulan Altra Ego ™ kombinerar väldigt låg vikt med en lättare dämpning och ger bra respons mot underlaget. En perfekt sko för asfalt och hårda lervägar, med tilltalande design. Kan med fördel även användas som sneaker på stan.

Obs! Små i storlek: Gå upp i storlek. De flesta går upp en halv US-storlek från New Balance och Merrell och 1 hel US-storlek från vad de flesta anser är deras normala storlek.

 

Teknisk Data
▪ Ideal Uses: Running, Racing, Training
▪ Stack Height: 25 mm
▪ Weight: 9.5 oz. / 182 g
▪ Midsole: Altra EGO™ with InnerFlex™
▪ Insole: 6 mm Contour Footbed
▪ Upper: Engineered Knit
▪ Outsole: FootPod™ Technology
▪ Other Features: New Altra EGO™ Midsole Compound; Engineered Knit Upper; Sock-like Upper Fit; Metatarsal Mapping, Performance Last for Fast Training and Racing

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

fxJrKC
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (1)

Lätta!
Extremt sköna! Altra är fantastiska och dessa är inget undantag. De sitter som en socka på foten men har ändå plats för tårna framtill. Springer mycket grusvägar och gångvägar. Använder dem även som mina tävlingsskor. Älskar dem!
Jessica
2017-08-04 16:17:58

Dela

I

Artnr: GFAFW1733G-3-070
#: 1
Artnr: GFAFW1733G-3-095
#: 1

Du kanske också är intresserad av

  • 761 kr
    ( 1087 kr)