Hem » Skor - Löpning & Crossfit » Löpning asfalt » W's Merrell Bare Access Flex - Black

W's Merrell Bare Access Flex - Black

Superlätta barfotaskor med mjuk sula
Storlek EU:
770 kr Ord. Pris (1100 kr)

Beskrivning

Flex är en lätt löparsko som passar till både väg och lättare trailrunning!

Bare Access Flex är lätta skor med zero drop och räknas, precis som tidigare Bare Access-modeller, som Merrells instegsmodell till barfotaskor! Bare Access flex har Zero drop och en lite tjockare mellansula som ger bra med dämpning på hårdare underlag. Då de fortfarande har zero drop så bjuder de in till att springa med ett naturligt löparsteg. Den låga profilen på sulan gör att de även fungerar mycket bra på finare terräng och passar som en lättare trailrunningsko. Konstruktionen och materialet i skorna är dock gjorda för löpning på hårdare underlag som asfalt.

Zero drop = Samma nivå mellan häl och framfot. Möjliggör tekniken att landa på framfoten. Passar till löpning på asfalt och finare terrängspår.

Passar även perfekt som tävlingssko. Bare Access Flex är väldigt lätta och en bra modell för dig som vill börja med barfotaskor men inte vill gå hela vägen direkt till de löparskor med väldigt tunn sula.

Rätt normala i storlek på dam, liknande som andra Merrell. 

Zero Drop
Stack Height (Maximal tjocklek sula): 14,5 mm
Vikt: 154 gram i stl 38

 

 

Läs mer

Specifikationer

  • Spec: Vikt: 154 gram Stack Height (total sultjocklek): 14,2 mm Drop: 0 (Ingen lutning mellan häl och tå) Footbed: 0 mm Innersula: 3 mm Mellansula: 8 mm Yttersula: 1,2 mm Mönster: 2 mm

Omdöme

Lämna ett omdöme

scPH
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: J09652EU41
#: 1