Hem » Kampanjprodukter » W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black
  • W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black

Barfotakänga från VivoBarefoot!
Storlek EU:
2295 kr Ord. Pris (2595 kr)

Beskrivning

Minimalistisk känga konstruerad i vattentätt material 

Kängor med barfotakänsla! 

Uppdaterad och superskön känga från VivoBarefoot med bra grepp och känsla. Perfekt för fjällvandring, äventyr i skogen, trail-running och som vädertålig vardagssko. Tillverkad i vattentätt material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och krävande terräng. Den tunna sulan med riktigt bra grepp medför att blöta underlag som lera, mossa osv. inte blir ett hinder. Väldigt bra val för fjällvandringen när du är ute efter en lättare och smidigare känga en de traditionella. Skon är även perfekt till vardags såväl under regniga och slaskiga höstdagar som promenaden till och från jobbet under kalla vinterdagar. Skorna är konstruerade i vattentätt material men alla sömmar är ej tejpade så står en i vatten kan det bli fuktigt i skorna.

Dessa skor håller borta vatten bra men är inte 100% vattentäta i alla situationer. Vi på Northsport har testat dessa mycket och gillar verkligen känslan och värmen de ger under höst och vinter. Dock har vi upplevt att de kan ta in lite vatten via plösen och kan därför inte garantera att de är 100% vattentäta även om materialet inte släpper in vatten. Behandlas lädret upplever vi dock att den vattentäta förmågan förbättras till nästan perfekt. 

PRO5
Patenterat, ultratunt skikt med punkteringsmotstånd. Fem gånger starkare punkteringsmotstånd än en vanlig sula med samma tjocklek

WINTERPROOF 
Väderisolerade ovandelar, tejpade sömmar och värmeisolering. Termisk innersula ingår (se ikonen).

Vattentätt material 
Värmeförslutande sömmar och/eller hydrofobisk konstruktion för innerskon med icke-absorberande material för att hålla vattnet ute. 
Sömmar runt plösen är ej tejpade så står en still med vatten en bit upp över skorna kan det bli fuktigt i skorna. 

WP LEATHER
Exklusivt, slitstarkt läder med en speciell väderbeständig och vattentät behandling.

REMOVEABLE THERMAL INSOLE
En termisk innersula på 3,5 mm som kombinerar Outlast™ termiska regulator, reflekterande folie och isolerande skum, vilket ger dig tre gånger bättre värmeskydd än vanliga innersulor.

 
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

J8anqz
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: HWFG37
#: 1