Hem » Kampanjer » W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black
  • W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

W's VivoBarefoot - Tracker FG - Black

Barfotakänga från VivoBarefoot!
Storlek EU:
2295 kr Ord. Pris (2595 kr)

Beskrivning

Minimalistisk & vattentät känga!

Kängor med barfotakänsla!

Uppdaterad och superskön känga från VivoBarefoot med bra grepp och känsla. Perfekt för fjällvandring, äventyr i skogen, trail-running och som vädertålig vardagssko. Tillverkad i vattentätt material som också andas bra, perfekt när du rör dig i varierande och krävande terräng. Den tunna sulan med riktigt bra grepp medför att blöta underlag som lera, mossa osv. inte blir ett hinder. Väldigt bra val för fjällvandringen när du är ute efter en lättare och smidigare känga en de traditionella. Skon är även perfekt till vardags såväl under regniga och slaskiga höstdagar som promenaden till och från jobbet under kalla vinterdagar.

PRO5
Patenterat, ultratunt skikt med punkteringsmotstånd. Fem gånger starkare punkteringsmotstånd än en vanlig sula med samma tjocklek

WINTERPROOF
Väderisolerade ovandelar, tejpade sömmar och värmeisolering. Termisk innersula ingår (se ikonen).

WATERPROOF
Värmeförslutande sömmar och/eller hydrofobisk konstruktion för innerskon med icke-absorberande material för att hålla vattnet ute i alla väder.

WP LEATHER
Exklusivt, slitstarkt läder med en speciell väderbeständig och vattentät behandling.

REMOVEABLE THERMAL INSOLE
En termisk innersula på 3,5 mm som kombinerar Outlast™ termiska regulator, reflekterande folie och isolerande skum, vilket ger dig tre gånger bättre värmeskydd än vanliga innersulor.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

bqBkaP
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: HWFG37
#: 1