ZEMgear Hero - northsport.se
Hem » Skor » Alla skor / barfotaskor » ZEMgear - Hero
  • ZEMgear Hero
  •  

ZEMgear - Hero

Löpning höst & vinter
ZEMgear US storlek. Kommer endast i hela US storlekar:
499 kr Ord. Pris (970 kr)

Beskrivning

Sommarkänsla på vintern - Varma isolerande barfotaskor!

- Slitstark sula med delad tå

ZEM hero

Minimalistiska, varma och vattenavstötande
ZEMgear Hero är unika! Väldigt varma löparskor som är konstruerande med värmande, isolerande material på insidan och vattenavstötande material på utsidan. Materialet går upp högt över vristen för extra värme och undvika snö och vatten från att komma ner i skorna. Trots att de är så pass varma att man faktiskt kan använda dem utan sockor så har de en känsla som är fantastisk! Sulan är mjuk och ganska tunn och hela konstruktionen är väldigt mjuk. Den delade sulan ökar barfotakänslan och löpkänslan påminner mycket om vibram FiveFingers där tårna får jobba aktivt. Känslan att springa med dessa under kalla förhållanden med minusgrader och snö ute är verkligen speciell. Trots snö och kalla vindar är fötterna varma, detta kombinerat med den fantastiska barfotakänslan gör att tankarna snabbt förs tillbaka till sommaren. 

Vattenavstötande material
Hero är inte helt vattentäta då de saknar limmade sömmar men materialet på ovansidan stöter ifrån sig vatten bra. Vid löpning i väldigt blött och regnigt väder eller snöslask så får man räkna med att bli blöt då sömmarna inte är tejpade. Materialet i skorna har en väldigt bra isolerade förmåga så även om det blir fuktigt i skorna så håller sig fötterna mycket varma. 

Delad sula, mer känsla
Hero Split Toe är konstruerad med två fack för tårna, ett fack för stortån och ett fack för resten av tårna. Detta i kombination med den mjuka sulan skapar en bra känsla och kontroll för underlaget. 

Hero är framtagna för att klara av tuffa tag. Sulan tål t ex många mils löpning på grov asfalt och andra mer slitande underlag. Sulan går upp framme vid tårna för att ge extra skydd vid terränglöpning. 

Ett bra miljöval
Den starka men mjuka sulan "Green Grip" greppar bra även på halt underlag! Helt Konstruerad på återvunnet gummi. ZEMs snygga kartonger som är fullt återvinningsbara, "Printed with soy ink" är också minimalistiska = mindre fraktvolymer. ZEMgear tänker grönt hela vägen, det gillar vi!

Använd tåsockor i Hero för extra värme! 

ZEMgear Hero är ganska normala i storlek. 

Vikt: 156 gram i stl 43
Lutning häl- framfot: 0 grader 


Leverans: 1-3 dagar

 
Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

yrthuh
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

I

Artnr: Zeh47
#: 1st